Noutăți

SAP Bulgaria cu un nou CEO - R. Trencheva preia funcția de CEO

11/09/2012

Rumiana Trencheva este noul CEO al filialei din Bulgaria. Până acum munca ei este legată de clienți strategici din Bulgaria și Macedonia, restructurarea retelor partenere ale companiilor, precum și gestionarea proiectelor mari pe termen lung, comentează de la SAP Bulgaria.

D-na Trencheva a absolvit Universitatea Americana din Bulgaria, are și calificări profesionale manageriale de la Universitatea Duke și IMD (International Institute for Management Development).

Potrivit lui Simon Kaluza, CEO al SAP pentru Europa de  sud-est, D-na Trencheva se va descurca excelent cu responsabilitățile care îi sunt încredințate, dezvoltând cu succes businessul companiei germane în Bulgaria. El a argumentat opinia sa cu cariera de succes d-nei Trenceva într-o serie de companii internaționale, precum și ambiția și energia de care dă dovadă. În biografia de creație a doamnei Trencheva se găsesc companii cum ar fi cea spaniolă Indra, Hewlett-Packard, Alcatel-Lucent, Ericsson, Orbitel, ARC Fund, la care ocupa funcții înalte de conducere.

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe education@asap.bg sau + 40 31 229 8487