Noutăți

Programul SAP Traininguri - iunie

27/05/2019

 

În luna iunie, ASAP organizează o serie de sesiuni de траинингури specializate pe SAP și SAP S4 / HANA, care vă vor ajuta să vă lărgiți setul de competențe și să vă îmbunătățiți cunoștințele în domeniul dvs. de activitate. Cursurile vor fi prezență și vor avea loc la Sofia, Bulgaria și înscrierea este acum deschisă!

Mai jos gasiti informatii programul traininguri și resursele care oferă informații despre fiecare curs SAP în luna iunie. Datorită disponibilității limitate a locurilor cu cazare gratuită la hotel, este recomandată inscrierea timpurie pentru a vă asigura participarea. Contactați-ne acum la sales@asap.bg sau +359 2 447 51 15 pentru a vă ajuta în rezervarea locului.

Codul

Numele cursului

Data de început

Durată

Locație

SAP01

SAP Overview

01.06.2019

2 zile

Sofia, Bulgaria

S4F01

Financial Accounting in SAP S/4HANA

03.06.2019

2 zile

Sofia, Bulgaria

S4F02

Management Accounting in SAP S/4HANA

05.06.2019

3 zile

Sofia, Bulgaria

PLM210

Master Data Configuration in SAP Project System

17.06.2019

2 zile

Sofia, Bulgaria

S4LG1

Innovative Logistics Processes

17.06.2019

3 zile

Sofia, Bulgaria

S4PR1

S/4HANA Enhancements to Processes in Procurement

20.06.2019

1 zi

Sofia, Bulgaria

S4SD1

Functions & Innovations in SAP S/4HANA Sales

21.06.2019

1 zi

Sofia, Bulgaria

 

 SAP01 - SAP Overview

Acest curs este potrivit pentru toți cei care doresc să lucreze cu SAP. În timpul instruirii, participanții vor învăța terminologia SAP și se vor familiariza cu soluțiile de afaceri SAP. SAP01 introduce soluții de afaceri SAP, cum ar fi Managementul relațiilor cu clienții SAP, Managementul lanțului de aprovizionare SAP, Managementul relațiilor cu furnizorii SAP, Managementul durabilității produselor SAP, SAP Resurse Umane, SAP Finanțe, SAP Business Intelligence, SAP Enterprise Portal și soluții SAP pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Aici puteți găsi mai multe informații:

 SAP01 broşură

 

 

S4F01 - Financial Accounting in SAP S/4HANA

Cursul oferă o imagine de ansamblu a capabilităților de contabilitate financiară care sunt noi sau diferite în SAP S / 4 HANA comparativ cu SAP ERP. Acest curs se adresează consultanților cu experiență în contabilitatea financiară SAP ERP. Participanții vor învăța cum să configureze și să utilizeze cele mai importante procese de afaceri.

Aici puteți găsi mai multe informații:

 S4F01 broşură

 

S4F02 Management Accounting in SAP S/4HANA

Înțelegeți capacitățile de contabilitate de management din SAP S / 4HANA comparativ cu SAP ERP. Cursul este un curs delta între ERP și S / 4HANA și vă va pregăti să explicați arhitectura componentei SAP S / 4HANA Management Accounting, să configurați și să utilizați noi funcționalități în SAP S / 4HANA Management Accounting și să utilizați standardul SAP Fiori aplicații concepute pentru SAP S / 4HANA.

Aici puteți găsi mai multe informații:

 S4F02 broşură

 

S4LG1 - Innovative Logistics Processes

Cu S4LG1, veți învăța cum să descrieți motivația S / 4HANA Enterprise Management, executați procese logistice în domeniul planificării și execuției logisticii în S / 4HANA, în special în domeniul producției, achizițiilor și vânzărilor. De asemenea, participanții vor învăța despre lista de simplificare și vor sublinia strategia SAP Experience Experience, de a folosi SAP Fiori printre alte interfețe utilizator pentru a executa procese logistice și pentru a schița diferite strategii de migrare.

Aici puteți găsi mai multe informații:

 S4LG1 broşură

 

PLM210 - Master Data Configuration in SAP Project System

Cu PLM210 veți învăța cum să gestionați operațiunile proiectului în întreaga companie utilizând diferite opțiuni pentru crearea și întreținerea structurilor proiectului, definirea setărilor personalizate pentru activități și rețele și facilitarea unei funcționalități puternice de management al proiectelor, inclusiv planificarea și executarea proiectelor, precum și contabilitatea proiectelor.

Aici puteți găsi mai multe informații:

 PLM210 broşură

 

S4PR1 - S/4HANA Enhancements to Processes in Procurement

Acest curs oferă o imagine de ansamblu asupra funcțiilor și inovațiilor de aprovizionare SAP S / 4HANA. Acesta este destinat în special cursanților care vin cu cunoștințe de bază despre aprovizionare și achiziții în SAP ERP care doresc upskill la SAP S / 4HANA.

Aici puteți găsi mai multe informații:

 S4PR1 broşură

 

S4SD1 - Functions & Innovations in SAP S/4HANA Sales

Învățați să explicați caracteristicile și funcțiile inovației S / 4HANA din vânzări, să descrieți simplificările relevante în comparație cu SAP ERP și să executați procesele de vânzări utilizând Fiori Launchpad cu cursul de instruire condus de instructor S4SD1.

Aici puteți găsi mai multe informații:

 S4SD1 broşură

 

 

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe education@asap.bg sau + 40 31 229 8487