Confidentialitatea

Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importantă pentru ASAP; să păstrăm încrederea Dvs. este extrem de important pentru noi.
Aceasta Declarație prezintă practicile de informații pentru site-urile web ale ASAP, inclusiv ce tip de informații sunt colectate și urmărite, cum este folosită informația și cu cine este partajată.

Această declarație este valabilă pentru site-uri web ASAP, care se leagă de această declarație, dar nu se aplică acelor site-uri web ASAP, care au propria lor Declarație de confidențialitate. În plus, aceasta nu se referă la cazurile în care vom prelucra doar date din numele și în interesul clienților noștri, cum ar fi cazurile în care acționăm în calitate de furnizor de servicii de gazduire web.

Este posibil din când în când să completăm această Declarație cu informații suplimentare referitoare la o anumită interacțiune pe care o avem cu Dvs.

Colectarea informațiilor personale

Puteți alege să ne furnizați în mod direct informații cu caracter personal într-o varietate de situații. De exemplu, poate doriți să ne dați numele dvs. și datele de contact pentru a vă contacta pentru a procesa o comandă, pentru a oferi un abonament sau serviciu sau pentru a încheia o înțelegere dacă sunteți un furnizor sau partener de afaceri. Puteți, de asemenea, să ne oferiți detalii cu privire la cardul de credit pentru a cumpăra ceva de la noi sau să ne împătășiți o descriere a studiilor și a experientei dumneavoastră în legătură cu postul vacant la ASAP, pentru care doriți să fiți luați în considerare. Dacă ne spuneți că nu doriți să folosim informațiile Dvs. pentru contacte ulterioare cu Dvs., după finalizarea cererii Dvs., vă vom respecta dorința.

Este posibil să colectăm informații cu privire la utilizarea site-urilor noastre folosind tehnologii diferite. De exemplu, atunci când vizitați site-urile noastre, este posibil să înregistrăm anumite informații care ne sunt trimise de către browser-ul dvs., cum ar fi adresa IP, tipul de browser, limba, timpii de acces și adresa site-ului de referință. De asemenea, este posibil să colectăm informații despre paginile pe care le vizualizați în site-urile noastre și alte acțiuni care întreprindeți în timp ce ne vizitați. În plus, putem folosi astfel de tehnologii pentru a stabili dacă ați deschis un e-mail sau ați dat click pe link-ul de conținut în e-mail. Colectarea informațiilor în acest mod ne permite să colectăm statistici privind utilizarea și eficiența site-urilor noastre și să personalizăm experiența dumneavoastră în timp ce vă aflați pe site-urile noastre, precum și să adaptăm interacțiunea noastră cu Dvs.

De asemenea, este posibil din când în când, să colectăm, informații care vă aparțin în mod indirect prin intermediul altor surse, cum ar fi listele de furnizori. Când se întâmplă acest lucru, cerem furnizorilor să confirme faptul că informațiile au fost cupmărate în mod legal de către terți și că avem dreptul să le obținem de la ei și să le utilizăm.

Informațiile pe care le colectăm, indiferent dacă direct sau indirect, pot fi combinate pentru a ne ajuta la îmbunătățirea acurateței de ansamblu și integralitate și să adaptăm mai bine interacțiunea noastră cu dumneavoastră.

Folosirea informațiilor personale

Următoarele paragrafe descriu mai detaliat cum ASAP poate folosi informațiile personale.

Implementarea cererii Dvs. pentru tranzacție

Dacă cereți ceva de la ASAP, de exemplu, un produs sau un serviciu, un apel sau anumite materiale de marketing, noi vom folosi informațiile furnizate pentru a îndeplini cererea Dvs. Pentru a ne ajuta, este posibil să împărtășim informațiile cu alții, în special cu partenerii de afaceri ASAP, instituții financiare, companii de transport sau autoritățile poștale sau de guvern, cum ar fi autoritățile vamale implicate în punerea în aplicare. De asemenea, este posibil să vă contactăm în legătură cu o tranzacție, parte din programele noastre de anchetare pentru satisfacția clientului sau în scopuri de cercetare de piata.

Personalizarea experienței dvs. pe site-urile noastre

Este posibil să folosim informațiile colectate despre Dvs. pentru a vă oferi o experiență personalizată pe site-urile noastre, cum ar fi să vă oferim un conținut care vă interesează și să facem navigarea pe site-urile noastre mai ușoară.

Asigurarea mentenanței

Este posibil să folosim informațiile dumneavoastră personale pentru mentenanța produselor sau serviciilor pe care le-ați achiziționat de la noi, cum ar fi să vă anunțăm de o actualizare de produs sau reparație.

Este posibil ca în procesul furnizării mentenanței tehnice să primim uneori întămplător acces  la date pe care le-ați furnizat nouă sau date care se află pe sistemul Dvs. Aceste date pot conține informații despre dumneavoastră, angajații organizației Dvs., clientii, partenerii sau furnizorii. Această Declarație de confidențialitate nu se aplică pentru accesul nostru la sau manipularea a acestor informații; condițiile în ceea ce privește manipularea și prelucrarea datelor sunt acoperite de condițiile de utilizare sau a altor acorduri între dumneavoastă și ASAP cum ar fi Termenii de utilizare pentru schimbul de date de diagnosticare.

Marketing

Informațiile pe care le oferiți lui ASAP, la fel și informațiile pe care indirect le colectăm despre Dvs. pot fi folosite de către ASAP pentru scopuri de marketing. Inainte de a face acest lucru, vă vom oferi posibilitatea de a alege dacă  informațiile dvs. să fie utilizate în acest fel. Puteți alege în orice moment să nu mai primiți materiale de marketing de la noi urmând instrucțiunile pentru dezabonare incluse în fiecare e-mail primit, cu indicare atunci când sunteți apelați sau ne contactați direct (vă rugăm să consultați rubrica "Întrebări de confidențialitate și de acces" de mai jos).

Este posibil unele din ofertele noastre să fie proiecte comune, adică, sponsorizate în același timp de ASAP și o terță parte. Dacă vă înregistrați pentru aceste oferte, țineți cont că informațiile Dvs. pot fi colectate și partajate cu aceste terțe. Vă încurajăm să citiți politicile lor de confidențialitate pentru a obține o idee de modul în care ei vor prelucra informațiile pentru voi.

Dacă selectați "Trimite aceasta pagina prin e-mail" unui prieten sau coleg, noi vom cere numele și adresele lor de e-mail. Vom trimite automat o singură dată un e-mail pentru împărtășirea paginii menționate de dvs., dar nu vom folosi aceste informații în alte scopuri.

Angajare

În legătură cu o cerere de angajare sau întrebare, indiferent dacă este publicată pe site-ul ASAP sau altfel, este posibil să ne dați informatii despre dumneavoastră ca un rezumat. Putem folosi aceste informatii la ASAP, pentru a direcționa întrebarea dumneavoastră sau ca să vă avem în vedere pentru angajare. Putem pastra aceste informatii pentru utilizarea ulterioara, dacă nu ne specificați să nu facem acest lucru.

Monitorizări sau înregistrarea convorbirilor, conversațiilor și altor interacțiuni

Unele tranzacții online pot implica apeluri telefonice de noi sau vice versa. Acestea pot include conversații on-line. Vă rugăm să rețineți că aceasta este o practică obișnuită pentru ASAP pentru a monitoriza, în unele cazuri și să inregistreze aceste interacțiuni pentru instruirea personalului sau pentru asigurarea calității sau conservării unor dovezi pentru o tranzacție sau interactiune specifice.

Utilizarea informațiilor în mediul de lucru public

ASAP furnizează instrumente de calcul sociale, pe unele dintre site-urile sale pentru a permite partajarea și colaborarea online între membrii care s-au înregistrat ca să le utilizeze. Acestea includ forumuri, wiki-uri, bloguri și alte platforme de social media.

Când vă înregistrați pentru a utiliza aceste instrumente, vi se va cere să furnizați anumite informații personale. Informațiile de înregistrare la care nu se dă acces automat altor participanți, vor fi protejate ca parte a contului dvs. în conformitate cu această Declarație de confidențialitate.

Orice alt conținut publicat de dvs., cum ar fi imagini, informații, opinii sau orice alt tip de informații personale pe care le puneți la dispoziția altor participanți de pe aceste platforme sociale, nu face obiectul acestei declarații de confidențialitate. În schimb, acest conținut este în conformitate cu termenii de utilizare a acestor platforme, și orice linii directoare și informații suplimentare furnizate de confidențialitate în ceea ce privește utilizarea lor. Vă rugăm să le consultați ca să înțelegeți mai bine drepturile și obligațiile dvs., celor ale ASAP și altor părți în ceea ce privește astfel de conținut. Ar trebui să fiți informați de faptul că ar putea fi disponibil pentru mai multe persoane în interiorul și în afara ASAP conținutul postat de dvs. pe astfel de platformă de rețele sociale.

Protejarea drepturilor și propretatea lui ASAP și altele

De asemenea, este posibil să utilizam și partajăm informațiile dvs. pentru a proteja drepturile sau proprietatea ale ASAP, partenerilor noștri de afaceri, furnizorilor, clienților sau altele atunci când avem motive întemeiate să creadem că astfel de drepturi sau proprietatea au fost sau pot fi afectate. În plus, ne rezervăm dreptul de a divulga datele dumneavoastră personale în conformitate cu legea si atunci când credem că divulgarea este necesara pentru a proteja drepturile noastre sau ale altora, sau pentru a se conforma cu o procedură judiciară, hotărâre judecătorească sau un proces legal întreprins împotriva site-urilor noastre.

Informatii pentru parteneri de afaceri

Dacă reprezentați un partener de afaceri  ASAP, puteți vizita site-urile ASAP, care sunt special destinate pentru partenerii de afaceri ASAP. Putem folosi informația oferita pe asemenea site pentru a gestiona și dezvolta relațiile noastre de afaceri cu dumneavoastră, cu partenerul de afaceri reprezentat de dumneavoastră și cu partenerii de afaceri ASAP în genereal. În special, asta poate implica folosirea informațiilor dumneavoastră pentru a vă trimite detalii referitor la programele ASAP pentru partenerii de afaceri. Aceasta poate include de asemenea partajarea de informații cu alți parteneri de afaceri (în funcție de toate obligațiile de confidențialitate care pot exista), sau clienților actuali sau potențiali ASAP. De asemenea, este posibil să vă contactăm în legătură cu o anumită tranzacție sau program, ca parte din sondajele pentru satisfacția consumatorului sau în scopuri de cercetare de piață.

Informații pentru furnizori

Daca reprezentați un furnizor ASAP puteți vizita site-urile ASAP, care sunt special dedicate pentru a fi utilizate de către furnizorii ASAP. Putem folosi informația oferită pe un asemenea site în legătura cu inițierea sau realizarea unei tranzactii cu dumneavoastră. De exemplu, aceasta poate include schimbul de informații cu alte părți ale ASAP, parteneri de afaceri ASAP, clienti, companii de transport, instituții financiare, autorități poștale sau guvernamentale care participă în punerea în aplicare. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru gestionarea și dezvoltarea relațiilor noastre cu dumneavoastra, cu furnizorul pe care îl reprezintați și alți furnizori ASAP.

Schimb de informații cu caracter personal și transferuri internaționale

ASAP este o organizație cu procese de afaceri, structuri de management și sistemele tehnice care traversează granițele. Ca atare, putem împărtăși informații despre dumneavoastră în limitele ASAP și putem să le transferăm în țări din întreaga lume, unde ne desfășurăm activitatea, în legătură cu utilizările identificate mai sus și în conformitate cu această Declarație de confidențialitate. Declarația de confidențialitate și practicile noastre sunt concepute pentru a oferi o uniformitate de protecție la nivel global a informațiilor cu caracter personal în întreaga lume. Acest lucru înseamnă că și în țări ale căror legi oferă mai puțină protecție pentru informațiile dvs., ASAP va continua să gestioneze  datele dumneavoastră așa cum este descris aici.

În unele cazuri ASAP folosește furnizori localizați în diferite țări, pentru colectare, analiză, și alte prelucrări de informații în numele ASAP. Practica ASAP este de a cere acestor furnizori să gestioneze informațiile într-un mod compatibil cu politicile ASAP.

Este posibil din când în când să dezvăluim informații care vă identifică la nivel de personalitate și pe care le-am colectat de pe site-urile noastre, în față altor personalități juridice în afară de ASAP, care nu funcționează ca furnizori de ai noștri, cum ar fi partenerii noștri de afaceri. Cu excepția situațiilor descrise în această Declarație de confidențialitate, noi vom  face acest lucru cu acordul dumneavoastră prealabil. Totuși noi nu vindem și nu cedăm astfel de informații.

Pot apărea situații în care, din motive strategice sau alte cauze de afaceri ASAP poate decide să  vândă, cumpere, să fuzioneze sau să reorganizeze unele afaceri în anumite țări. O astfel de tranzacție poate implica dezvăluirea informațiilor personale potențialilor cumpărători sau celor reali, sau primirea unor astfel de informații de la vânzători. Practica ASAP este de a căuta protecția adecvată pentru informațiile în aceste tipuri de tranzacții.

Vă rugăm să rețineți că, în anumite circumstanțe, informațiile cu caracter personal pot fi dezvăluite instituțiilor guvernamentale în urma unei proceduri judiciare, hotărâri judecătorești, sau unui proces legal. Este de asemenea posibil să partajăm informațiile dvs. pentru a proteja drepturile și proprietatea ale ASAP, partenerilor noștri de afaceri, furnizorilor sau clienților și altora, atunci când avem motive întemeiate să credem că astfel de drepturi sau proprietate au fost sau pot fi afectate.

Protecție și acuratețea informațiilor

Noi intenționăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale și să menținem acuratețea lor. ASAP implementează măsuri de protecție fizice, administrative și tehnice rezonabile care ne ajută să protejăm informațiile personale împotriva accesului neautorizat, utilizarea și divulgarea. De exemplu, am criptat anumite informații personale sensibile, cum ar fi informații despre carduri de credit atunci când le transmitem prin Internet. De asemenea, cerem furnizorilor noștri să protejeze astfel de informații de acces neautorizat, utilizare și divulgare.

Cookies, Web Beacons și alte tehnologii

După cum este menționat mai sus, noi colectăm informații de la vizitele pe site-urile noastre pentru a facilita acumularea de statistici cu privire la utilizarea și eficiența site-urilor noastre și pentru a personaliza experiența dvs.

Realizăm acest lucru prin folosirea unor tehnologii diverse, inclusiv cea cunoscută sub numele "cookies". Termenului cookie înseamnă o bucată de date pe care un site web o poate trimite către browser-ul dvs., care apoi pot fi stocate pe calculator ca o etichetă, care să-l identifice. Cu toate ca cookies sunt adesea folosite pentru a măsura utilizarea și eficiența site-urilor web și pentru a permite ușurința navigării și altele similare și nu se legagă cu informații personale, ele uneori se folosesc pentru personalizarea experienței vizitatorului cunoscut pentru un anumit site fiind asociat cu informații de profil sau cu preferințele utilizatorului. În cele mai multe cazuri, puteți seta browser-ul dumneavoastra sa vă anunțe înainte de a primi un cookie, oferindu-va posibilitatea de a decide dacă să acceptați sau nu. De asemenea, în general vă puteți seta browser-ul pentru a dezactiva cookie-uri. Deoarece cookies vă permit să utilizați unele caracteristici ale site-ului nostru, vă recomandăm să le lăsați activați. Dacă blocați sau respingeți cookie-urile noastre, nu veți fi în măsură, în special sp adăugați elemente in cosul de cumpărături, să primiți sau faceți plăți sau să folosiți toate serviciile site-ului care necesită intrarea dumneavoastră.

Unele site-uri ASAP utilizează semnalizator Web (Web beacon) sau alte tehnologii pentru a ajusta aceste site-uri pentru a oferi servicii mai bune pentru clienți. Aceste tehnologii pot fi folosite pe mai multe pagini din site-urile ASAP. Când un vizitator acceseaza aceste pagini, pentru aceasta vizită se generează un anunt neidentificabil, care apoi poate fi prelucrat de noi sau de furnizorii noștri. Aceste web semnalizatoare funcționează de obicei în combinație cu cookies. Dacă nu doriți ca informațiile din cookie să fie asociate cu vizitele la aceste pagini, puteti seta browser-ul sa dezactiveze cookies. Dacă dezactivați cookies, 'Web beacon' si celelalte tehnologii vor detecta în continuare vizitele la aceste pagini, prin urmare, ele nu vor fi asociate cu informații altfel stocate în cookies.

De asemenea, este posibil să includem semnalizatoare Web în mesajele noastre de e-mail marketing sau în buletine noastre de știri, în scopul de a stabili dacă au fost deschise mesajele și dacă se face clic pe link-urile incluse.

Unii dintre partenerii noștri de afaceri stabilesc balize web și cookies pe site-urile noastre. Nu avem acces sau control asupra acestor tehnologii de urmărire la terți.

Publicitate online

ASAP nu oferă publicitatea online pentru terțe părți pe site-urile noastre, dar facem publicitate produselor și serviciilor noastre pe site-urile sau pe altele. Este posibil să colaborăm în acest scop cu operatorii unor site-uri și cu agenții de publicitate de rețea. Vă rugăm să citiți politicile de confidențialitate ale acestor operatori de site-turi sau agenții de publicitate de rețea pentru a afla practicile lor legate de publicitate, inclusiv ce tip de informații pot fi colectate de la ei pentru utilizarea Internetului. ASAP nu oferă nici o informație cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului ASAP operatorilor de site-uri sau agențiilor de publicitate de rețea. Unele rețele de reclamă folosite de noi pot fi membri ai Network Advertising Initiative - Network Advertising Initiative (NAI). Persoanele fizice pot refuza livrarea reclamelor din rețelele de publicitate membrii NAI publicitate targetată vizitănd www.networkadvertising.org.

Link-uri către site-uri ce nu aparțin lui ASAP

Site-uri ASAP poat conține link-uri către site-uri ce nu aparțin lui ASAP care nu sunt asociate cu ASAP. ASAP nu este responsabil pentru practicile de confidentialitate sau de continutul acestor site-uri.

Notificarea modificărilor

Vom posta timp de 30 de zile în partea de sus a acestei pagini anunț, care notifică utilizatorii atunci când aceasta declaratie de confidențialitate este actualizată sau modificată în mod semnificativ. Dacă vom folosi informațiile dumneavoastră personale altfel decât în modul solicitat la momentul de colectare, vă vom anunța și veți avea posibilitatea de a alege dacă să ne permiteți să folosim informațiile dumneavoastră personale într-un mod asemănător.

Întrebări de confidențialitate și de acces

Dacă aveți întrebări cu privire la această Declarație de confidențialitate sau utilizarea informațiilor dumneavoastră de către ASAP, puteți trimite e-mail coordonatorului site-ului ASAP.

În anumite cazuri, este posibil să aveți posibilitatea de a vizualiza sau edita informațiile personale online. În cazul în care informațiile dumneavoastră nu sunt disponibile on-line si doriți să obțineți o copie unor anumite informații, care le-ați furnizat lui ASAP, sau dacă aflață că informația nu este corectă și ați dori s-o corectăm, sa ne contactați.

ASAP înainte de a fi în măsură să vă furnizeze orice informații sau să corecteze orice greșeala, s-ar putea să vă cerem să vă autentificați și să oferiți alte detalii pentru a verifica identitatea dvs. pentru a ne ajuta să răspundem cererii dumneavoastra. Vă vom contacta în termen de 30 zile de la solicitarea dvs.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la Declarația de confidențialitate, trebuie să vă adresați în primul rând direct către ASAP. Dacă nu mai doriți să primiți e-mailuri de marketing de la ASAP, vă rugăm să urmați instrucțiunile de dezabonare care sunt incluse în fiecare e-mail de marketing.

 

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe education@asap.bg sau + 40 31 229 8487