Alte servicii

Evaluarea domeniului formării

Îndeplinirea de o anumită sarcină, foarte des nu este suficient. În scopul de a asigura sprijin proiectului Dvs. educaţional, trebuie să aveţi o viziune clară a rezultatelelor aşteptate, şi să aveţi posibilitatea să urmăriţi progresul scopurilor stabilite. Din acest motiv, ASAP oferă servicii de evaluare a domeniului de aplicare al formării la un nivel foarte înalt.

Servicii, care asigură această evaluare, vă dă posibilitatea să oferiţi Managerii Dvs., o imagine realistă de dimensiunea şi domeniul de aplicare a rezultatelor serviciilor de formare. Ocupându-vă de proiecte, legate de managementul schimbărilor, îmbunătăţirea performanţelor angajaţilor Dvs. sau cu servicii şi produse pentru utilizători, puteţi profita de evaluarea serviciilor, care vă ajută la:

 • Încadrarea rezultatelor aşteptate
 • Identificarea formărilor şi documentelor necesare
 • Comunicarea cu privire la termenele finale şi bugetele
 • Crearea unui proces de creştere de rapoarte

Managementul schimbării

Odată cu investirea în software-ul SAP, doriţi să vă asiguraţi că angajaţii Dvs., va începe rapid să facă progrese în utilizarea aplicaţiilor sale. Ca să asiguraţi această avansare, trebuie să ajutaţi fiecare în organizaţia Dvs. să evalueze valoarea reală a soluţiilor SAP. Prin urmare, ASAP oferă servicii, legate de managementul schimbării.

ASAP va lucra împreuna cu Dvs., ca să vă prezinta procesul de managementul schimbării, prin sublinierea importanţei alinierii organizaţionale şi explicarea tehnicilor şi instrumentelor, pe care puteţi imprumuta pentru abordarea de orice probleme legate de apăriţia unui mediu nou.

Vă putem ajuta la stabilirea procedurilor de gestionarea schimbărilor, care vor ajuta angajaţii Dvs. să:

 • Îndeplinească funcţiile lor de lucru cu un nivel ridicat de securitate
 • Înţeleagă nevoia de schimbare, aflând exact ce se va schimba, şi modul în care aceasta îi va ajuta
 • Înţeleagă ceea ce organizaţia le cere, împreuna cu schimbările, care apar
 • Obţină educaţie, pentru aplicarea expertă a noile competenţe.

Datorită serviciilor, legate de managementul schimbării, care vă oferă ASAP, vă puteţi  concentra pe coordonarea şi integrarea întrebărilor legate de managementul cheie, organizaţia, tehnologia sau cultura, ca să obţineţi rapid rezultatelor afacerilor Dvs. În plus, serviciilor noastre pot ajuta managerii Dvs. să înţeleagă psihologia şi rezultatele schimbării şi să prevedea surprize posibile. Ca urmare, fiecare angajat în organizaţia Dvs. va integra gândirii sale de afaceri cu noile tehnologii.

Analiza nevoilor de educaţie

Indiferent dacă aveţi în vedere instruire şi suport, managementul shimbării sau serviciilor, care vizează îmbunătăţirea performanţei angajaţilor Dvs., ASAP vă poate ajuta la evaluarea nevoilor de formare, astfel încât să puteţi alege cea mai potrivită opţiune.

Veţi beneficia de un studiu detaliat de obiectivele Dvs. organizaţionale, care vă ajută la integrarea obiectiveor educaţionale în strategia de afaceri generală. Vă vom ajuta să exploraţi obiectivelor companiei Dvs., comunităţilor de utilizatori, planul de implementare şi punerea ăn aplicare efectivă. Ca urmare, putem elabora o propunere realistă într-un limbaj simplu, cu recomandări specifice şi costuri conexe, permitându-vă să completaţi pe deplin obiectivele Dvs.

Îmbunătăţirea performanţelor angajaţilor

Organizaţiile sunt la fel de reuşiţi, cât sunt şi angajaţii lor. Folosind serviciilor de consultanţa SAP pentru a îmbunătăţi performanţa angajaţilor Dvs., vă ajută personalul Dvs. să atingă potenţialul lor maxim, ceea ce înseamna, că puteţi obţine cele mai multe din investiţia Dvs.  SAP.

Prin aceste servicii, veţi beneficia de o mai bună înţelegere facturilor pe care pot influenţa performanţa angajaţiilor la locul de muncă. Ca urmare, puteţi să:

 • Îmbunătăţiţi performanţa sistemelor de asistenţă
 • Îmbunătăţiţi structurii organizaţionale, pentru a facilita punerea în aplicare a strategiei manageriale
 • Asiguraţi oportunităţi de formare şi învăţare continuă

Produse şi servicii SAP

Formarea de utilizători SAP îmbunătăţeşte operaţiunilor Dvs. zilnice, oferind angajaţilor Dvs. – o formare, conform clientului, documentare şi cele mai recente instrumente informatice. În plus oferă certificare SAP, bazată pe o evaluarea detaliată a abilităţilor lor.

Serviciile noastre educaţionale ajută utilizatorilor Dvs. să îmbunătăţească cunoştinţele de soluţii SAP – astfel încât vă puteţi bucura de creşterea productivităţii. Prin sprijinul nostru de teren, vom dezvolta materiale, evalua strategii şi recenzii de calitate în curs de desfăşurarea şi evaluarea pregătirii.

ASAP ia în considerare unicitatea fiecărei companii. În acest sens, noi analizăm nevoile clienţilor noştri într-un proces consecutiv de 6 etape:

 • Planificarea – Acordare cu obiectivelor proiectului, proceselor şi rezultatelor aşteptate
 • Analiza – Înţelegerea proceselor şi utilizatorilor finali, dezvoltarea strategilor şi organizarea cursurilor.
 • Proiectare – Determinarea componentelor de sarcini şi proiectarea finală de program, mass-media de instruire, documentare şi priorităţi
 • Prototip – Derularea şi finalizarea prototipului, dezvoltarea de standarde şi şabloane
 • Dezvoltarea – Dezvoltarea instrucţiuni de lucru, concepte, exerciţii, sisteme on-line, documentare, materiale
 • Testarea şi livrare – testarea şi perfecţionarea documentărilor şi materialelor de instruire şi livrarea produsului finit

Revizuire gradului de pregătire

Pentru a asigura succesul soluţiilor educaţionale şi cele de formare, aveţi nevoie de o înţelegere aprofundată cu privire la modul în care alegerea Dvs. va afecta organizaţieia. Revizuirea gradului de pregătire este proiectată să ajută membrii echipei Dvs. în analiza de munca efectuată în identificarea zonelor cu probleme.

Consultanţii noştri cu experienţă în domeniul de formare vă va ajuta să determinaţi dacă planurilor Dvs. dispun de resurse, în cazul în care comunitatea afacerilor înţelege rezultatele complete de implementare SAP, şi dacă dispuneţi de standarde adecvate pentru asigurarea calităţii planurilor de învăţământ.

Revizuirea gradului de pregătire ajută organizaţia Dvs. să:

 • Reducă costurilor potenţiale de soluţii de formare prin identificarea zonelor cu probleme, înainte de implementarea
 • Crească utilizarea sistemului SAP decâtre utilizatori
 • Garantează, că soluţia Dvs. educaţională este diponibilă atunci când aveţi nevoie de ea.
 • Determină calitatea planurilor educaţionale prin sublinierea riscurilor potenţiale, legate de comunicarea, lacunea cunoştinţelor şi procesulul de managementul calităţii
 • Garantează, că echipei Dvs. de formare este conştientă de orice acţiune, care trebuie finalizata, ca să fie generată în timp soluţia portivita.

Сu revizuirea gradului de pregătire veţi ştia exact unde sunteţi situaţi, înainte de a aplica planurile Dvs. de antrenament. Astfel încăt puteţi conta pe planuri de lucru detaliate, management eficient al calităţii şi de formare corespunzătoare.

Planificare şi întreţinere serviciilor de instruire

Aţi investit, aţi pus în aplicare şi vă gândiţi că acest angajament este terminat? Vă înşelaţi!

Odată cu aplicarea soluţiilor SAP, puteţi profita de servicii SAP, pentru a planifica şi menţine servicii de formare continuă. În urmare puteţi ajusta şi îmbunătăţi soluţiilor Dvs., ca să profitaţi pe deplin de investiţia SAP.

Veţi beneficia de părerea expertă în ceea ce priveşte cerinţele organizatorice educaţionale cum ar fi actualizarea, introducerea de noi funcţionalităţi sau aplicaţii.

Noi vă putem ajuta cu planificarea strategică, în cazul în care vă aflaţi în faţă cu nevoile de  shimbare ale creşterilor afacerilor. Noi vom lucra împreuna cu Dvs., ca să cunoaştem nevoilor Dvs. la un nivel individual în domenii cum ar fi demisiunea personalului, noi veniţi şi altele pentru a îmbunătăţi, astfel încât cunoştinţele rezultate din angajaţii Dvs. să nu se pierd.

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe sales.romania@asap.bg sau +40 316300863.