Rezumat

Rezumat

Pe piaţă de astăzi extrem de competitivă, persoanele fizice care arată, că posedă abilităţi de bază de afaceri şi tehnologice, se bucură de un avantaj semnificativ faţă de concurenţii lor. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care domeniul oportunităţilor Dvs. include muncă cu SAP software. Cunoştinţelor Dvs. dovedite cu privire la aplicaţiilor şi tehnologiilor SAP sunt biletul Dvs. de o mare varietate de posibilităţi. Indiferent dacă sunteţi consultant sau angajat, abilităţilor Dvs. sunt pe larg cerute şi acreditarea acestor competenţe este esenţială.

Companii şi întreprinderii de astăzi monitorizează cu atenţie investiţiilor şi profitelor, pe care le generează. O parte de atenţia deosebită este axată pe competenţa şi capacitatea dovedită a persoanelor selectate pentru a lucra cu aplicaţiile lor de SAP. Ca să ajutaţi carieră Dvs., trebuie să arătaţi că faceţi parte dintr-un grup de elita, cere are talentul şi experienţa necesare de optimizarea software-ul SAP. Programul de sertificare SAP oferă această competitivitate. Cei care dispun de certificat SAP, au dobândit abilităţile sale prin studii grele şi experienţă directă, şi s-au doved prin trecerea examenelor extensive orientate spre procesului de muncă.

Acreditaţi abilităţilor Dvs.

Certificate SAP sunt moidul perfect să definiţi şi consolidaţi abilităţilor Dvs. cu SAP. Prin obţinerea unui certificat sau dobândurea unui grad mai ridicat, Dvs. demonstraţi fără îndoială că sunteţi foarte calificat şi destul de competent la optimizarea software-ului SAP, ca să îmbunătăţili prezentarea unei companii. Indiferent dacă sunteţi angajat sau antrepenor, care utilizează aplicaţilor SAP, lucrător de comapnie – partener SAP, sau ca un consultant independent, care vinde, foloseşte sau suportă software-ul SAP – pentru Dvs., sertificarea SAP va deveni un istrument esenţial în piaţă de astăzi competitivă.

Bucuraţi-vi de avantajelor oferite de Leading-Edge Certification

În afară de acreditarea abilităţilor Dvs., participarea în programului de sertificare SAP, oferă o gamă largă de avantaje suplimentare, care includ: Acces la web site personalizat, care vă permite să verificaţi starea de certificare curentă, să legaţi certificatelor cu posibilităţilor Dvs., în cariara şi să identificaţi ofertelor actuale de cursuri şi posibilităţi de certificare.

Apartenenţă exclusivă în comunitatea web-bazată pentru experţi de certificate SAP, vă dă posibilitatea să comunicaţi cu colegii, care deţin certificate, să împărtăşiţi cele mai buni practici, şi să învăţaţi cum alţii au folosit certificatele lor de avansare în cariera.

Reduceri exclusive la produse şi servicii. Acces online la certificatele şi siglele Dvs. de SAP, pe care le pueteţi folosi pentru a demonstra calificarea sa a clienţilor potenţiali sau angajatori.

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe education@asap.bg sau + 40 31 229 8487