Despre Noi

Scopurile noastre

Despre Noi

ASAP LTD este o organizație înființată în anul 2007. Directorul executiv este Petar Zyumbilev. De la bun îneput creștem rapid ca să devenim compania cu cea mai rapidă creștere pentru internet servicii orientate spre business-ul. ASAP este o proprietate privată fără obligații financiare. Până în prezent ASAP are clienți din peste 15 țări. Pentru acest succes contribuie combinația eficientă de tehnologii de ultimă oră și o echipă excelentă de profesioniști.

Aici, la ASAP, știm că obiectivele clientilor nostri trebuie să întâlnească combinația potrivită de aptitudini și 100% dedicare pentru nevoile clienților. Prin urmare, suntem mândri de calitatea serviciilor noastre, flexibilitatea cu care întâlnim orice dorință și de sprijinul extrem de rapid pentru clienții noștri. Aspirăm doar la un singur lucru: excelența în serviciile noastre și, prin urmare, plăcerea Dvs. de colaborarea noastră.

Echipa noastră

Echipa ASAP este formată de specialiști talentați cu înaltă calificare, cu experiență profesională diferită, care se transformă untr-o  unitate puternică pentru a oferi soluții de valoare pentru prezența online. Ei se ghidează de ideea de a oferi cele mai bune servicii clienților și a satisface tuturor nevoilor lor – fiecărei cereri va fi acordată atenție și fiecare dorința va fi îndeplinită.

Echipa de sprijin este întotdeauna cu Dvs. Ei pun un accent mare pe grija excepțională pentru client și se asigură să primiți la fiecare întrebare un răspuns care să vă satisfacă și să contribuie la dezvoltarea pe termen lung a afacerii Dvs. Întotdeauna ne puteți întreba orice, iar răspunsul va fi garantat în aceeași zi.

Comunicarea perfectă între membrii echipei a permis posibilitatea de creștere a companiei noastre din trecut și va asigura succesul continuu în viitor pentru ASAP. Noi asigurăm dezvoltarea continuă a echipei noastre, deoarece menținem calitatea serviciilor pe care clienții nostri așteapta de la noi. Integritatea, cooperarea, loialitatea și creativitatea sunt garanțiile pentru dedicarea echipei noastre pentru Dvs. - clientul nostru. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de contact si va vom contacta în scurt timp. Așteptăm întrebările și ideile Dvs., care să inițieze o cooperare reciproc avantajoasă.

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe sales.romania@asap.bg sau +40 316300863.