Business Intelligence - Dashboards

Dashboards: Core and Connectivity

BOX310/ Dashboards: Core and Connectivity

SAP BusinessObjects ™ Dashboards 4.0 vă dă posibilitatea pentru transformare Excel workbooks în captivating dashboards cu posibilitatea de furnizarea interactivă analiză what–if. Dashboards prezintă introspecție în date complexe şi încrederea în procesul de luare a deciziilor.

BOX310

BOX315/ Dashboards: Core and Connectivity

În acest curs, participanţii vor dobândi cunoştinţe aprofundate, necesare pentru proiectare dashboard, cu scop de uşurare procesul de luare de decizii. În timpul cursului vor fi prezentate metode de conectare dashboards cu diferite surse de date.

BOX315

Xcelsius 2008

BOX310/ SAP BusinessObjects Xcelsius 2008 Enterprise: Core & Connectivity

Acest curs este destinat să asigură cunoştinţe de crearea vizualizări interactive, bazate pe Microsoft Excel workbooks, folosind BusinessObjects ™ Xcelsius Enterprise 2008. Seria de demonstraţie, exemple şi cazuri vă ajută să înţelegeţi cum să folosiţi Xcelsius. Beneficiu de afaceri a acestui curs este, că utilizatorii datele în Microsoft Excel workbooks vor fi în stare să crează vizualizări şi tabele, foarte repede şi cu efort minim.

BOX310

BOX315/ Dashboards: Core and Connectivity

În acest curs, participanţi vor dobândi cunoştinţe aprofundate, necesare pentru proiectare dashboard, cu scop de uşurare procesul de luare de decizii. În timpul cursului vor fi prezentate metode de conectare dashboards cu diferite sursele populare de date.

BOX315

OBIOD1/ OKP SAP BusinessObjects Business Intelligence OnDemand 2009

Acest curs va forma abilităţile Dvs., necesare pentru descriere, planificare şi încorporare a SAP BusinessObjects Business Intelligence OnDemand 2009.

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe sales.romania@asap.bg sau +40 316300863.