SAP BusinessObjects Explorer XI 3.1 SP1

Business Objects Universe Design oбучения

BW001/ SAP NetWeaver Business Intelligence

Scopul principal acestui curs este să prezintă funcţiile şi posibilităţile pentru folosinţa Business Intelligence в SAP NetWeaver.

BW001

BW310/ BW - Enterprise Data Warehousing

În timpul cursului, participanţii vor dobândi cunoştinţe pentru SAP NetWeaver Business Warehouse, necesare pentru implementarea succesivă şi administrarea, în cadrul mediul eterogen de SAP NetWeaver BW system. Aceste cunoştinţe constituie bază pentru mai multe cursuri avansate în planul de învăţare a BW.

BW310

BW360/ BW - Operations and Performance

Prin acest curs veţi dobândi cunoştinţe aprofundate şi abilitaţi în domeniul administrării şi suportul SAP BW.

BW360

BW361/ BI – Business Intelligence Accelerator

Acest curs conţine exemple de cerinţele tehnologice generale şi felul în care SAP NetWeaver le răspunde. Scopul nu este să va învăţaţi cum să folosiţi toate aspecte ale NetWeaver, ci mai ales va oferă o înţelegere integrata a NetWeaver, funcţionalitatea şi cum toate componentele lucrează împreună, ca să asigură o soluţia de afaceri integrata, care corespunde cerinţelor tehnologice. Cursul online cuprinde câteva demonstraţii cu ajutorul componentelor de la NetWeaver 7.0.

BW361

OBOE31/ Online Knowledge Product SAP BusinessObjects Explorer XI 3.1 SP1

Acest curs va construi abilităţile necesare pentru a descrie, a planifica şi a pune în aplicare SAP BusinessObjects Explorer XI 3.1.

OBOE31

OBOEXP/ OKP SAP BusinessObjects Explorer, Accelerated Version

Acest curs va construi abilităţile necesare pentru descriere, planificare şi punere în aplicare a SAP BusinessObjects Explorer, Accelerated Version.

OBOEXP

ONW7E1/ Online Knowledge Product SAP NetWeaver 7.0 Enhancement Package 1

Acest curs va construi abilităţile necesare pentru descriere, planificare şi punere în aplicare a SAP NetWeaver 7.0 Enhancement Package 1.

ONW7E1

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe sales.romania@asap.bg sau +40 316300863.