Trainings MaxDB

ADM515: Database Administration SAP MaxDB

Trainings MaxDB

Acest curs de trei zile este elaborat pentru administratorii baze de date, administratorii de sistem SAP, membrii grupurilor de proiecte, precum şi pentru consultanţi tehnici. La sfărşitul cursului veţi fi în stare să gestionaţi SAP MaxDB, folosind instrumentul de administrare bazelor de date (Database Studio, DBMCLI), precum şi instrumentelor din sistemul SAP. Veţi dobândi cunoştiinţe şi abilităţi de implementarea strategiilor durabile de arhivarea bazelor de date, precum şi de identificarea obstacolelor de efectuare.

UMEW60: MaxDB Performance Monitoring and Optimisation

Grupul ţintă al cursului de trei zile „MaxDB Performance Monitoring and Optimisation“ este compus de administratorii, consultanţii şi membrii echipelor. Cu ajutorul de o mulţime de exerciţii practice veţi avea posibilitatea să învăţaţi mai repid şi efectiv cunoştinţelor şi abilităţilor Dvs. necesare pentru gestionarea bazelor de date, să analizaţi şi depănaţi probleme. Pentru a atinge scopurile cursului, este esenţial să treceţi prin cursului de ADM515 „Database Administration SAP MaxDB“ sau experienţă echivalentă.

WB550: Workshop MaxDB Internals

Acest seminar de 5 zile este destinat administratorilor de baze de date şi administratorilor de sistem. El acoperă conceptelor interne şi implementarea SAP MaxDB, versiunea 7.8. Seminarului este potrivit pentru participanţi cu cunoştiinţe solide şi experienţa în administrarea de MaxDB, precum şi pentru cei care au participat la cursul ADM515 „Database Administration SAP MaxDB“.

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe sales.romania@asap.bg sau +40 316300863.