SAP pentru începători

SAP pentru începători

În situaţia economică instabilă de astăzi, educaţia este un factor important, care ajută organizaţia să demonstreze potenţialul său şi să continue să se dezvolte în viitor. În fiecare organizaţie, de mare importanţă sunt angajaţii care deţin certificate SAP, şi cei care sunt capabili să foloseasca soluţiile SAP.

Faceţi primul pas cu SAP01 - SAP Overview- curs de bază pentru consultanţii de afaceri

SAP01 este curs de bază pentru consultanţii de afaceri, el este bază obligatorie pentru fiecare formare SAP, indiferent de modul. Cu ajutorul acestui curs puteţi intra în terminologia SAP, puteţi învăţa soluţiile de bază SAP şi să dobândiţi cunoştinţe minime necesare pentru continuarea formării SAP în direcţia aleasă de Dvs.

Pentru a începe formarea Dvs. de SAP cu cursul de bază SAP01 nu este necesar să aveţi cunoştinţe şi abilităţi în acest domeniul. Singurul lucru de care aveţi nevoie este să aveţi cunostinte minime de Microsoft Office şi browsere de Internet.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să revizuiţi următoarea broşură (pdf).

Faceţi cunoştiinţa cu SAP ERP Financials

SAPFIN - Overview of SAP Financials este un curs de intorducere în modul financiar-contabil SAP. Scopul cursului este de a prezenta soluţia SAP ERP Financials, iar în timpul formării veţi obţine cunoştiinţe şi abilităţi de muncă în domeniile cheie funcţionale şi posibilităţi de bază SAP ERP Financials. Instruirea este potrivită pentru participanţi, care au interes de modulul financiar-contabil SAP, precum şi membrii de proiecte, implicate în SAP ERP Financials.

Pentru a atinge obiectivele şi satisfacţie maximă, precum şi un beneficiu din participarea în acest curs, din importanţa esenţială este cunoaşterea proceselor de afaceri în managementul financiar, precum şi absolvirea cursului SAP01 – SAP Overview..

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să revizuiţi următoarea broşură (pdf).

Intraţi în lumea SAP Supply Chain Management

SAPSCM este o formare, care vă prezintă soluţia SAP Supply Chain Management. Dacă aveţi interes de domeniul logistic, indiferent de experienţa profesională actuală, acest curs este potrivit pentru Dvs. Cu intermediului formării veţi înţelege cum să folosiţi această soluţie, pentru a rula procesul tipic de afaceri, inclusiv: planificarea operaţiilor şi vânzărilor, planificarea reţelelor de livrări şi comenzi, fabricaţie, comenzi directe, procesul de depozitare şi păstrare, pregătirea de expediere, transport.

Din importanţa esenţială este cunoaşterea Windows application environment pentru a obţine o eficienţă maximă de formare. Se recomandă înţelegere a proceselor managementului livrării, precum şi apartenenţa cursului SAP01 – SAP Overview.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să revizuiţi următoarea broşură (pdf).

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe sales.romania@asap.bg sau +40 316300863.