Noutăți

ASAP organizează două cursuri specializate SAP HANA

01/02/2019

Folosiți oportunitatea de a afla mai multe despre administrarea bazei de date SAP HANA prin participarea la cursurile ASAP organizate în februarie și martie. Cursurile de instalare și administrare HA200 - SAP HANA Installation & Operations și HA215 - SAP HANA Using Monitoring Performance Tools acoperă cunoștințele și abilitățile cheie pentru instalarea, gestionarea, gestionarea și depanarea rapidă a bazei de date SAP HANA.

Prima formare HA200 - SAP HANA Installation & Operations  considerate cele mai importante sarcini ale bazelor de date legate de management de administrator de sistem SAP HANA vor fi abordate în detaliu procesele de pornire și oprire, reconfigurarea informațiilor de monitorizare a parametrilor, stocarea acestuia, recuperarea informațiilor și depanarea cu baza de date multifuncțională SAP HANA 2.0. Cursul HA215 - SAP HANA Using Monitoring Performance Tools  oferă cunoștințe și competențe în utilizarea SAP HANA urme de detectare a declarațiilor SQL grele, care ar putea cauza probleme în funcționarea bazei de date SAP HANA în termeni de memorie, CPU și disc I / O. Nu în ultimul rând, veți învăța să lucrați cu SAP HANA Workload Management și SAP HANA Capture and Replay.

Cursul este conceput pentru administratorii de baze de date, specialiștii Help Desk / CoE Support și administratorii de sistem.

Cursurile vor fi conduse de formatori cu experiență îndelungată în domeniu, iar după finalizarea fiecărei instruiri, participanții vor primi un certificat de participare în limba engleză, care este recunoscut de angajatori din țară și din străinătate

 

codnumeData de începereDuratăLocaţii
HA200 SAP HANA Installation and Administration 18.02.2019 5 zile Sofia, Bulgaria
HA215 SAP HANA Using Monitoring Performance Tools 07.03.2019 2 zile Sofia, Bulgaria

 

Datorită disponibilității limitate a locurilor la prețuri speciale cu cazare gratuită la hotel, este recomandată insistent inscrierea timpurie pentru a vă asigura participarea. Pentru a vă înscrie la curs, vă rugăm să ne contactați la sales@asap.bg sau +359 2 447 51 15 pentru a vă ajuta în rezervarea locului.

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe education@asap.bg sau + 40 31 229 8487