Crystal Reports

Crystal Reports Enterprise 4.0

BOCE10/ SAP Crystal Reports for Enterprise – Fundamentals of Report Design

Acest curs răspunde întrebărilor cum să proiectaţi, să explorati, să vizualizaţi şi să prezentaţi rapoarte. În plus veţi primi cunoştinţe aprofundate de planificare şi creare de rapoarte, care va vor ajuta să analizaţi şi interpretaţi date. Ca un beneficiu de afaceri, veţi găsi, că acest curs este o abordare în profunzime a întregului ciclu de generare a unui raport, de la planificare la diseminarea raportului.

BOCE10

BOCE20/ BI - SAP Crystal Reports for Enterprise

Acest curs este conceput pentru a vă oferi competențe cuprinzătoare şi cunoştinţe aprofundate, necesare pentru a crea rapoarte sofisticate, care vă vor ajuta la analiză şi interpretarea datelor. Veţi avea cunoştinţe aprofundate de utilizarea formulele, variabile, tablouri, parametrii, rezumate şi secţiuni, care vă vor ajuta la luarea de decizii mai eficiente şi de a crea rapoarte mai eficiente.

BOCE20

Crystal Reports 2011

BOC310/ SAP Crystal Reports – Fundamentals of Report Design

Acest curs explică cum să proiectaţi, să explorati, să vizualizaţi şi să prezentaţi rapoarte prin reţea sau prin aplicaţii integrate de întreprindere. În plus veţi primi cunoştinţe aprofundate de planificare şi creare de rapoarte, care vă vor ajuta să analizaţi şi interpretaţi date. Ca un beneficiu de afaceri, veţi afla, ca acest curs este o abordare în profunzime a întregului ciclu de generare a unui raport, de la planificare la diseminarea raportului.

BOC310

BOC315/ SAP Crystal Reports – Fundamentals of Report Design

Acest curs explică cum să proiectaţi, să explorati, să vizualizaţi şi să prezentaţi rapoarte prin reţea sau prin aplicaţii integrate de întreprindere. În plus veţi primi cunoştinţe aprofundate de planificare şi creare de rapoarte, care vă ajuta să analizaţi şi interpretaţi date. Ca un beneficiu de afaceri, veţi afla, ca acest curs este o abordare în profunzime a întregului ciclu de generare a unui raport, de la planificare la diseminarea raportului.

BOC315

BOC320/ SAP Crystal Reports – Business Reporting & Report Processing Strategies

Acest curs vă oferă abilităţile cuprinzătoare şi cunoştinţe aprofundate de planificare şi creare de rapoarte, care vă vor ajuta să analizaţi şi interpretaţi date. Veţi avea cunoştinţe aprofundate de utilizarea de formule, variabile, tablouri, parametrii, rezumate şi secţiuni, care vă vor ajuta la luarea de decizii eficiente şi de crearea de rapoarte mai eficiente.

BOC320

BOC325/ SAP Crystal Reports – Business Reporting & Report Processing Strategies

Acest curs online vă oferă competenţe extinse şi cunoștinte aprofundate de planificare şi creare de rapoarte, care vă vor ajuta să analizaţi şi interpretaţi date.

BOC325

BOC345/ SAP Crystal Reports 2011: Optimizing Report Data Processing

În acest curs online veţi învăţa cum să setaţi, configuraţi şi administraţi data connections pentru rapoarte. Veţi învăţa cum să conectaţi date, să optimizaţi rapoarte şi să trimiteţi procesul spre serverul de bază de date. În plus, veţi putea construi un nivel de înţelegere a datelor, în cadrul Crystal Reports 2011®.

BOC345

Crystal Reports 2008

BOC310/ SAP Crystal Reports – Fundamentals of Report Design

Acest curs prezintă metodă modului de a proiecta, a explora, a vizualiza şi a prezenta rapoarte prin reţeaua sau prin aplicaţii încorporate de întreprindere. În plus veţi primi competenţe cuprinzătoare şi cunoştinţe aprofundate de planificare şi creare de rapoarte, care vă vor ajuta la interpretarea datelor. Ca un beneficiu de afaceri, veţi înţelege ca acest curs este o abordare în profunzime a întregului ciclu de generare a unui raport, de la planificare la diseminarea raportului.

BOC310

BOC315/ SAP Crystal Reports – Fundamentals of Report Design

Acest curs online explică cum să proiectaţi, explorati, vizualizaţi şi prezentaţi rapoarte prin reţea sau prin aplicaţii încorporate de întreprindere. În plus vă dă competenţe cuprinzătoare şi cunoştinţe aprofundate de planificare şi creare de rapoarte, care vă vor ajuta la interpretarea datelor. Ca un beneficiu de afaceri, veţi înţelege ca acest curs este o abordare în profunzime a întregului ciclu de generare a unui raport, de la planificare la diseminarea raportului.

BOC315

BOC320/ Crystal Reports 2008: Report Design II - Business Reporting Solutions

Crystal Reports 2008® este o soluţie de raportare dinamică, care vă uşurează la proiectarea, vizualizarea şi prezentarea de rapoarte prin reţea sau prin aplicaţii integrate. Acest curs vă oferă competenţe cuprinzătoare şi cunoştinţe aprofundate de planificare şi creare de rapoarte, care vă vor ajuta la interpretarea datelor. Ca un beneficiu de afaceri, veţi fi în stare să aprofundaţi cunoştinţele Dvs. la folosinţa de formule, variabile, tablouri, parametrii, rezumate şi secţiuni, care vă vor ajuta la luarea de decizii eficiente şi crearea de rapoarte mai eficiente.

BOC320

BOC325/ SAP Crystal Reports – Business Reporting & Report Processing Strategies

Acest curs online vă oferă competenţe extinse şi cunoștinte aprofundate de planificare şi creare de rapoarte, care vă ajuta la analizarea şi interpretarea datelor.

BOC325

BOC330/ Crystal Reports 2008: Report Design III - Report Processing Strategies

Acest curs va ofera competenţe extinse şi cunoștinte aprofundate de planificare şi creare de rapoarte, care vă vor ajuta la analizarea şi interpretarea informaţiilor importante. Ca un beneficiu de afaceri, veţi aprofunda cunoştinţele sale de folosinţa de formule, variabile, tablouri, parametrii, rezumate şi secţiuni, care vă vor ajuta la luarea de decizii eficiente şi crearea de rapoarte mai eficiente.

BOC330

BOC345/ SAP Crystal Reports 2011: Optimizing Report Data Processing

În acest curs online veţi învăţa cum să setaţi, configuraţi şi administraţi data connections de rapoarte. Veţi învăţa cum să conectaţi date, să optimizaţi rapoarte şi să trimiteri procesul spre serverul bazei de date.

BOC345

Doriţi să stiţi mai mult? Ne puteţi contacta pe sales.romania@asap.bg sau +40 316300863.